Kurban Bayramı'na Doğru

 Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, yaklaşan Kurban Bayramı'nda paylaşma ve dayanışmada cömertliği sergilemek gerektiğini belirtti.

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, yaklaşan Kurban Bayramı'nda paylaşma ve dayanışmada cömertliği sergilemek gerektiğini belirtti. Konuk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve hoşgörü ikliminin bayram vesilesiyle tüm sosyal hayata egemen olacağını ifade etti. Bayramda kurbanları ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın, kalple dilediklerimizin elle tezahür edilmesi anlamına geldiğini bildiren Konuk, şunları kaydetti: "Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da milletimiz büyüğüne saygıda, küçüğüne sevgide büyüklüğünü bir kez daha gösterecek. Bu bayram paylaşma ve dayanışmada cömertliğimizi sergileyelim. Millet olarak biz sadece bu bereket iklimini yaymak ve yaşatmakla da yetinmeyeceğiz. Kırgınlıklarımızı bayramların hoşgörü potasında eriteceğiz. Dargınlıklarımızdan, esen manevi iklimle uzaklaşacağız. Eksik bıraktıklarımızı, eksik kalanları sergileyeceğimiz yardımlaşma ve dayanışmayla tamamlayacağız. Bu bayramda da bir kez daha üst düzeyde yaşanacak his ve davranış bütünlüğü, dirliğimizin, bütünlüğümüzün ve birliğimizin de teminatı olacak. Türk çiftçisi olarak, Türkiye için üzerine düşeni eksiksiz yapmanın verdiği huzur ve daha iyisini yapma konusundaki sarsılmaz irade ve kararlılığımızın süreceğini belirtirim. Bu topraklarda bir ve bütün olarak yaşadığımız bayram coşkusu ve mutluluğunu gösterdikleri kahramanlığa borçlu olduğumuz aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnet dualarıyla anıyorum. Tüm üyelerimizin, çiftçilerimizin, hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve inananların mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: