Kurban Bayramı'na Doğru

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, yeryüzünde yaşayan tüm insanların dayanışma içinde birbirlerine saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamasını diledi.

EDİRNE - Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, yeryüzünde yaşayan tüm insanların dayanışma içinde birbirlerine saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamasını diledi. Sedefçi, Kurban Bayramı dolasıyla yayımladığı mesajda, bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunu belirtti. Bayramlarda insanlar arasındaki kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğunu aktaran Sedefçi, "Bayramların getirdiği coşku içerisinde sevdiklerimizle birlikte olabilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlarda manevi güzel duyguların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Yeryüzünde yaşayan tüm insanların dayanışma içinde birbirlerine saygı ve sevgi çerçevesinde yaşamasını diliyorum. Edirne halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı. Sedefçi, bayram süresince zabıta, itfaiye ve sağlık işleri müdürlüklerinin 24 saat nöbetçi ekip ile hizmet vereceğini kaydetti. Bayramın birinci günü bayram namazının ardından belediye önünden Buçuktepe ve Acıçeşme mezarlıklarına ücretsiz servis kaldırılacağını belirten Sedefçi, şunları kaydetti: "Bayram boyunca 4 gün süre ile 15-16-17-18 Ekim tarihlerinde araç park yerlerinden ücret alınmayacak. Öte yandan bayramda belediye nöbetçi ekipleri oluşturuldu. 4 gün sürecek bayram tatili dolayısıyla vatandaşlarımız su ve kanalizasyon ile ilgili şikayetlerini belediyenin '2139140-43' ya da '153' numaralı telefonlarına iletebilecekler. Oluşturulan nöbetçi ekip, ihbara göre merkezden ilgili yerlere yönlendirilecektir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz