Kurban Bayramı'na Doğru

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Kurban Bayramı'nın Türk milletinin ihtiyacı huzur ve esneklik ortamını sağlamaya destek olacağını bildirdi. 

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Kurban Bayramı'nın Türk milletinin ihtiyacı huzur ve esneklik ortamını sağlamaya destek olacağını bildirdi. Bülbül, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, sosyal hayatta yaşanan sıkıntıların Kurban Bayramı'nda gözden geçirilmesi gerektiğini aktardı. Bayramların birlik ve beraberliği artıran günler olduğunu vurgulayan Bülbül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Kurban Bayramı, millet olarak ihtiyacımız huzur ve esenlik ortamının bir nebze de olsa sağlanmasına destek olacaktır ancak dirlik ve düzenliğin kalıcı olması, güvenlik ve mutluluğun daim kılınması için her şeyin yeni baştan ele alınması gerekmektedir. Yüce Allah'a kulluk bilincinin bir gereği olarak yaptığımız kurban ibadetinin manen arınmak ve aklanmak, kırgınlıkların, küskünlüklerin ve anlamsız çekişmelerin son bulması için de iyi bir fırsat olacağı şüphesizdir. Kurban Bayramı'nın derin hikmeti çerçevesinde vatanımızın her yöresindeki aziz vatandaşlarımızın her konuda ve sorun karşısında birleşmelerini, bütünleşmelerini, kardeşçe yaşamalarını ve toplumsal yapımızda ayrık otu gibi kök salmaya başlayan ayrılıkçı eğilimlere karşı durmalarını içtenlikle temenni ediyorum. Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: