Kurban Bayramına Doğru-Bilecik Valisi Akpınar: "Bayramları Fırsat Bilerek,birbirimize Daha Sıkı Kenetlenerek Kültürümüzün Köklügeleneklerini Ve Değerlerini Bütün Canlılığıylayaşayalım Ve Yaşatalım"

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Akpınar, mesajında, milletçe sevgi, şefkat ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, vatandaşların birbirini birlik ve beraberlik duygularıyla samimiyetle kucakladığı, manevi değeri yüksek olan bir bayramı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Bayram vesilesiyle aşın, ekmeğin, sevincin ve hüznün paylaşılmasını isteyen Akpınar, şöyle devam etti:

"İnsanlarımızı birbirine düşüren, uzaklaştıran ve ayrımcılığı körükleyen her türlü fitne ve fesadı hep birlikte bertaraf edelim. Bayramları fırsat bilerek, birbirimize daha sıkı kenetlenerek kültürümüzün köklü geleneklerini ve değerlerini bütün canlılığıyla yaşayalım ve yaşatalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışma arkadaşlarımın ve Bilecikli hemşehrilerimin, Kurban Bayramlarını kutlarım."

Reklam
Reklam

Bilecik Valiliği'nin bayramlaşma programı

Bilecik Valiliği'nin bayramlaşma programı 25 Ekim'de yapılacak.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı'nın 1. günü Belediye Kültür Sitesi'nde bayramlaşma programı düzenlenecek.

Saat 14.00'de başlayacak olan bayramlaşma Huzurevi, Sevgi Evleri ve şehit ailesi ile Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdu ziyareti olarak planlandı.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: