Kurban Bayramı'nın Ardından Canik'te Sokaklar Dezenfekte Edildi

Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi Kurban Bayramı'nın ardından ilçede halk sağlığını korumak amacıyla temizlik çalışması...

Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi Kurban Bayramı'nın ardından ilçede halk sağlığını korumak amacıyla temizlik çalışması yaptı.

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban artıklarının halk sağlığını olumsuz etkilememesi için sokaklarda hummalı bir temizlik çalışması yaparak çöp konteynerlerini tek tek ilaçladı. Kurban Bayramı'nda atıklardan dolayı kirlenen sokakları yıkayan temizlik ekipleri, halkın sağlığını korumak amacıyla ortak yaşam alanlarını daha hijyenik hale getirdi.

Bayramın hemen ardından temizlik çalışması başlattıklarını belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, "İlçemiz genelinde bulunan çöp konteynerlerinin hijyenik temizliğini düzenli olarak sürdürüyoruz. Kapalı konteyner yıkama aracımız ile çöp konteynerlerini bulunduğu yerde ilaçlayarak dezenfekte ediyoruz. Ancak Kurban Bayramı'nda ister istemez sokak ve konteynerler kirlendi. Biz de bayram sonrası titiz bir temizlik yaptık." dedi.

Reklam
Reklam

Halk sağlığına önem verdiklerini belirten Erbay, "Amacımız halkımıza hijyenik ortam sağlamak. Bayram boyunca ister istemez kurban atıklarından dolayı hem sokaklar hem de çöp konteynerleri kirlendi. Sokak ve çöp konteynerlerinin kokmasını önlemek, vatandaşlarımızın daha temiz çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla temizlik ekiplerimiz konteynerleri hemen yıkadı ve ilaçladı." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz