Kurban Bayramı’nın Gözdesi Yakacık

Yenimahallelilerin hafta sonları ve tatillerde gözde mesire alanı olan Yakacık, Kurban Bayramı'nda da yoğun ilgi...

Yenimahallelilerin hafta sonları ve tatillerde gözde mesire alanı olan Yakacık, Kurban Bayramı'nda da yoğun ilgi gördü.

Kurbanlarını kesen ve bayram tatilini yeşille iç içe geçirmek isteyen vatandaşlar Yakacık mesire alanına hücum etti. Vatandaşlar mesire alanında mangallarını yakarak doğayla iç içe vakit geçirirken, çocuklar da oyun alanlarında yazdan kalma günlerin tadını çıkardı.

176 bin metrekare alan üzerine kurulu tesiste bazı vatandaşlar mangal keyfi yaparken bazıları da yürüyüş parkurlarından, spor sahalarından faydalandı.

Reklam
Reklam

Yakacık’ın büyük bir alan olmasına rağmen talebi karşılamakta zorlandığına dikkat çeken Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ikinci etabın inşasının devam ettiğini söyledi. Tüm Ankaralıları Yakacık mesire alanına davet eden Yaşar, “Aileler, çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla gelebilir. Her türlü konfor ve ihtiyacı düşündüğümüz mesire alanımızda güven içinde keyifli zaman geçirmek için tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: