Kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

Beylikdüzü Belediyesi ve Türk Kızılay’ının ortaklaşa kampanyayla kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Beylikdüzü Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile gerçekleşltirilen kampanyada toplanan yardımlar sonucunda kesilen kurbanlar, ihtiyaç sahibi birçok ailenin yüzünü güldürdü. Kesilen kurbanların dağıtımını, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede belirlenen ihtiyaç sahibi evlere giden Yeşil, hem aillerin bayramını kutladı hem de ihtiyaç sahibi aileye hazırlanan paketleri takdim etti. Bayramların insanlar arasında birlik ve beraberliği sağlayan çok önemli bir özelliğinin olduğunu ifade eden Yeşil, “Bir taraftan insanlarımız birlik ve beraberlik içersinde birbirlerine destek olurken, diğer taraftan da dargın ve küsler bayramlarda barışıyorlar. Bayramlarımızı en güzel şekilde yaşayarak geçirmeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz