Kurban pazarı bataklığa döndü

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kurulan kurban pazarının bataklığa dönüşmesi yüzünden vatandaşların kurbanlık pazarlığı adeta çileye dönüştü....

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kurulan kurban pazarının bataklığa dönüşmesi yüzünden vatandaşların kurbanlık pazarlığı adeta çileye dönüştü. Üç günden bu yana İskenderun’da devam eden yağışlar nedeniyle çamur içinde kalan kurban pazarına araçlar giremedi. Bu yüzden pazardan aldıkları hayvanları bir kilometre çamurlu yolu yürüyerek götürmek zorunda kalan vatandaşlar ilginç yöntemlere başvurdu. Aldıkları kurbanlıkları pazardan çıkarmak için seyyar el arabası ve sepetli motosiklet kullanmak zorunda kalan vatandaşlar büyük güçlükler yaşadı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden getirdiği kurbanlıkları İskenderun'da satışa sunan Ahmet Kaya, kurbanlıkların çamur içerisinde kaldıklarını, çamurları temizlemekte de zorlandıklarını, bu olumsuz ortamın satışlarını da engellediğini söyledi.
Mevlüt Kama ise, “Kurbanlıklar çamurdan görünmüyor, her yer çamur bu da satışlarımızı etkiledi ve kurban fiyatları düştü. Çamur çilesi biz perişan etti.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz