Kurban Pazarında "sahte Para" Uyarısı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kurban pazarında vatandaşları sahte paraya karşı uyararak, bilgilendirici broşürler dağıttı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kurban pazarında vatandaşları sahte paraya karşı uyararak, bilgilendirici broşürler dağıttı. İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, yaptığı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan alım satımının arttığını söyledi. Sahte paraların özellikle kurban pazarlarında piyasaya sürülmeye çalışıldığını ifade eden Yılmaz, "Bu kişiler, köyden gelen insanlarımızı veya tüccarlarımızı dolandırabiliyorlar. Biz de vatandaşlarımızı bu konuda gerek el ilanlarıyla, gerekse tek tek bilgilendirerek daha bilinçli olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Amacımız vatandaşımızın mağdur olmadan alışverişini en iyi şekilde yapmasını sağlamaktır" diye konuştu. Emniyet Müdürü Yılmaz, sahte paraya karış farkındalık oluşturmak için bir slogan geliştirdiklerini ifade ederek, "Kurban Bayramı'nda kurban olmayın' diyerek vatandaşımızı uyarıyoruz" dedi .

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: