Kurdukları Bekar Evi İçin Hırsızlık Yaptılar

Konya’da 45’ten fazla hırsızlık olayına karışan 2 şüpheli, kurdukları bekar evinde yemek için sucuk, et,...

Konya’da 45’ten fazla hırsızlık olayına karışan 2 şüpheli, kurdukları bekar evinde yemek için sucuk, et, fasulye ve mutfak malzemesi çaldıktan sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışmasını sürdürürken şüphelendikleri bisikletli şahısları merkez Karatay ilçesi Mengene Mahallesi'nde yakaladı. Yakalanan şüpheliler Ali C. (24) ile Ali Z.’nin (27) torbalarından 10 kilo et, 9 kilo sucuk, fasulye, tencere, çay ve kahve takımı ile su ısıtıcısı gibi malzemeler çıktı. Polis yaptığı araştırmada, şüphelilerin aynı mahalleden bir eve girerek hırsızlık yaptığını ortaya çıkardı.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin, ifadelerinde malzemeleri yeni kurdukları bekar evi için çaldıklarını söyledikleri öğrenildi. Hırsızlıktan 45 kaydı bulunan 2 şüpheli Konya Adliyesi'ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: