Küre Ak Parti İl ve İlçe Meclis Üyeleri mazbatalarını aldılar

Küre Ak Parti İl ve İlçe Meclis Üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu BaşkanıHakim Ayşe Türk Demircioğlu'nun elinden aldılar

Küre Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İl ve Belediye Meclisi Üyeliği’ne seçilen Muzaffer Gülsoy,İbrahim Onat, Şaban Turan, Adil Dinler, Adliye binasında düzenlenen törenle mazbatalarını Küre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ayşe Türk Demircioğlu’nun elinden aldılar.

Küre Ak Parti İlçe Başkanı Coşkun Salcıoğlu’nun da hazır bulunduğu törende, 30 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclisi’ne (1) İlçe Belediye Meclisine (3) üye verdi. Tören sonrasında kısa bir açıklama yapan Salcıoğlu; ‘’ Kırgınlıkları ve küskünlükleri bir tarafa bırakarak Küre için el ele gönül gönüle hep birlikte olacağız ‘’ diyerek şunları söyledi :

Reklam
Reklam

‘’ Yeni 5 yıllık süreç içinde İlçemize verilecek hizmetlerin takipcisi ve yardımcısı olacağız. Küre’mizi bir adım daha ileriye götürmek ve kalkınmak için elimizden gelen yardıma hazırız. 30 Mart yerel seçimlerinde seçimin sağlıklı bir şekilde geçmesini sağlayan; Sandık Kurulları ve Küre İlçe Seçim Kurulu üyelerine ,seçim sürecinde görev yapan tüm sandık görevlerine , seçimin huzurlu bir ortamda tamamlanması için çaba sarf eden Emniyet görevlilerine ve seçim sürecinde yoğun ilgi gösteren basın mensuplarına teşekkür eder, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum’’ diye konuştu.

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: