Küre beyaza büründü

Ilgaz dağlarının esintisi Küre de görüldü

Ilgaz dağlarının esintisi Küre de görüldü.

Küre de Cumartesi sabah erken saatlerde yataklarından kalkan vatandaşlar kar süprizi le karşılaştı. Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl geçiken kar yağısı sabahın erken saatlerinde Küre’yi beyaza bürüdü. Beyaz gelinlik misali yüksek tepeleri ve çevresini kaplayan kar örtüsü kart postallık görüntü sergilerken yüksek kesimler de 2 santimetreyi buldu.

Şehir içinde fazla hissedilmeyen kar yağışı uzun yol şoförleri ile şehirler arası trafikte özellikle Ayrancı mevkisi ve çevresinde kendisini hissettirebileceği belirtildi. Edinilen bilgiye göre; Küre’den İnebolu ilçesine sevk edilen maden seferleri iptal edilerek Pazartesi günü gerçekleştirileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: