Küre Tv canlı yayında akışında bugün

Küre Tv'nin Türksat'tan çıkarılması ardından, Küre Tv canlı yayın akışını araştırmaya başladı. İşte, Küre Tv yeni frekansları ve Kürev Tv canlı yayında akışında bugün bulunan programlar!

Samanyolu Yayın Grubu'nun başta Küre Tv ve Samanyolu olmak üzere toplamda 13 kanal ve radyosu, Türksat uydusundan da çıkarılarak yayınları kesildi. Peki, Turksat üzerinden yayın akışı durdurulan Küre Tv'ye izleyiciler nasıl ulaşacak? Küre Tv ve 13 kanalın Türksat'tan çıkarılmasının ardından, Samanyolu Haber ile birlikte Yumurcak TV kanallarını Hotbird uydusu izlemek isteyenler uydu frekanslarını yeniden ayarladı. Böylece, Küre Tv hem uydu yayınıyla hem de canlı yayın akışıyla online olarak izleyicileriyle buluşabilecek. Samanyolu'nun kardeş kanalı Küre Tv canlı yayın akışı, Kürev TV uydu yayınıyla eş zamanlı olarak ilerliyor. İşte, Samanyolu Tv'ye uydudan ulaşmak isteyenler için yeni frekanslar ve canlı yayın akışında bugün olan programlar.

STV'NİN HOTBIRD UYDU FREKANSI

Her ne kadar STV, Turksat'tan çıkartılmış olsa da Hotbird uydu frekansı ile STV'nin yayına erişmek mümkün. Uydu alıcınızda aşağıdaki ayarları yaparak STV'nin yayınını izleyebilirsiniz. Bir farklı yol ise karasal yayın ile izlemek. Televizyonlarınıza eskiden olduğu gibi anten takıp STV'yi aratabilirsiniz.Uydu= Hotbird 13°E,Frekans = 11.054 MHz,Polarizasyon = Horizontal (H),Sembol Rate = 27500,Fec = 5/6

KÜRE TV CANLI YAYIN AKIŞINDA BUGÜN

06:30 Yabancı Belgeseller

Yabancı Belgesel "Nehrin Ziyaretçileri" bölümüyle ekran başındakileri farklı coğrafyalara götürmeye devam ediyor.

06:45 Beşinci Boyut

Günlük olayların arkalarında yatabilecek gizli nedenleri ve hikmetli sonuçları akıcı senaryosu ve akılda kalıcı replikleriyle ele alan Beşinci Boyut sizlerle...

08:30 Fikir Atlası

Fethullah Gülen ve Hizmet Hareketi üzerine kafa yoran Batılı aydınlar, siyasetçiler, hukukçular, gazeteciler, sanatçılar ve akademisyenler, Fikir Atlası programında izleyici ile buluşuyor. Uzun yıllardır Batı ülkelerinde faaliyette bulunan Gönüllüler Hareketi'nin Batılılar üzerinde bıraktığı tesirler yine Batılıların ifadeleriyle anlatılacak.

09:00 Gülenay ile Pasta Börek

Samanyolu TV'nin lezzetlerle dolu programı Pasta Börek'te bugün Pancake, Tavada Pizza tarifleri var. Gülenay Yüce'nin keyif dolu sunumuyla ekrana gelen Pasta Börek'in konuğu Ayşenur Yazıcı.

10:20 Beşinci Boyut

Günlük olayların arkalarında yatabilecek gizli nedenleri ve hikmetli sonuçları ele alan Beşinçi boyut tekrar bölümleriyle haftaiçi her gün 2 kez ekranlarda.

12:00 Ritmini Arayan Kalpler

Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Ritmini Arayan Kalpler 30. bölümüyle devam ediyor.

13:30 Oktay Usta - Yeşil Elma

Ünlü aşçı Oktay Usta'nın senelerdir devam eden programı Yeşil Elma, renkli konukları ve muhteşem tarifleri ile devam ediyor.

16:00-16:45 Çınarın Gölgesinde

Dikkat çeken hikâyesi ve genç oyuncu kadrosuyla ilgi odağı olan Çınarın Gölgesi önce tekrar ardından yeni bölümü ile devam ediyor.

18:10 Ana Haber Bülteni

Ülkemizde yaşanan son gelişmeler, ekonomiden notlar ve spor dünyasında olanlar Küre Tv Ana Haber Bülteni'nde

19:00-19:45 İki Dünya Arasında

Yaşatmak için yaşa' felsefesi üzerine kurmuş iki idealist arkadaşın hikâyesi üzerine kurulu olan hafta içi dizisi İki Dünya Arasında önce tekrar ardından yeni bölümü ile Küre Tv'de!

21:00 Nizama Adanmış Ruhlar

13 Kasım 2012'de yayın hayatına başlayan polisiye dizi Nizama Adanmış Ruhlar tekrar bölümü ile Küre Tv'de!

23:20 Çınarın Gölgesinde

Dramatik dizi Çınarın Gölgesinde 59. bölümün tekrarı ile izleyicileriyle buluşuyor.