Küre'de "istiklalden İstikbale" Turizm Projesi

Küre Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneğinin başvuru sahibi olduğu Küre Kaymakamlığı ve Küre Köylere...

Küre Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Ekoturizm Derneğinin başvuru sahibi olduğu Küre Kaymakamlığı ve Küre Köylere Hizmet Götürme Birliğinin proje ortağı olduğu Küre Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan proje Türkiye genelinde 252 proje arasında ilk 10'a girdi.

Anadolu Efes, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile yürütülen gelecek turizmde sürdürülebilir turizm destek fonu kapsamında duyurulan proje teklif çağrısına yapmış olduğumuz ön başvurunuz gelecek turizmde yapılan değerlendirme sonucunda proje ön seçim aşamasından geçti. İkinci başvuru için gerekli hazırlıklarını yaptık en kısa zamanda başvuruyu yapılacak.Ersizlerdere derneği üyelerinden Gülbahar Taşpınar'ı proje ile ilgili olarak görevlendirildi.

Reklam
Reklam

Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa Çağır, "Çabalarımız ve girişimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.İstiklalden İstikbale Turizm Projesi inşallah ilçemizi turizmin gelişmesine katkı sağlar.İşte ilçemizdeki Kaymakamımızın daimi olarak atanması ve gerekli desteği vermesi Küremize değer katıyor güç kazandırıyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: