Küre’de ‘yarın Sizdeyiz Projesi’ Ziyaretleri Devam Ediyor

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Yarın Sizdeyiz” projesi Küre’de devam ediyor.Bu kapsamda Küre...

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Yarın Sizdeyiz” projesi Küre’de devam ediyor.

Bu kapsamda Küre Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun ve Okul Müdürü M. Nuri Öz ile birlikte ev ziyaretinde bulundu. Okul Aile İşbirliğini güçlendirmek için düzenlenen “Yarın Sizdeyiz Projesi”yle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8/A sınıf öğrencisi Aslı Yılmaz’ın evi ziyaret edildi.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tursun, aileye “Değerler Eğitimi” ve “Kastamonu’yla Okumak” projelerinin önemi ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü M. Nuri Öz ise, ders çalışma ortamlarının düzenli olmasının öğrenmedeki önemini TV, müzik gibi unsurların ders çalışmayı nasıl olumsuz etkileyebileceğine ve bu durumun nasıl yok edilmesine dair önerilerde ve açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında velinin eğitime, okula ve öğrencisine dair soru ve sorunları dinlenerek sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmen tarafından cevaplandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: