Kürek yarışları renkli görüntülere sahne oldu

Mersin'de, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen dragon bot yarışları renkli görüntülere sahne oldu....

Mersin'de, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen dragon bot yarışları renkli görüntülere sahne oldu. Takımlar kupayı alabilmek için küreklere asıldığı etkinliğin şampiyonu Boncuk Denizcilik oldu.
Denizcilik ve Su Sporları Festivali, Atatürk Parkı içindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı önünde gerçekleşti. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu açılışta yaptığı konuşmada Mersin'in Akdeniz'deki önemine dikkat çekti.
Mersin’in önemli organizasyonlar yapabilecek potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, ''Bunun göstergesi de olimpiyatlardan sonraki en büyük spor organizasyonu olan 2013 Akdeniz Oyunları'nın Mersin'de yapılacak olmasıdır. Oyunlar kapsamında, 25 Akdeniz ülkesinden kentimize gelecek 10 bine yakın sporcuyla her dalda ve branşta bir dünya kenti olduğumuzu herkese göstereceğiz. Mersin sanat ve spor alanında Türkiye'nin aydınlık yüzü ve geleceği olacaktır.'' şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Uluslararası Mersin Liman İşletmeciliği (MIP) A.Ş. sponsorluğunda gerçekleştirilen festival kapsamında 27 takımın katılımıyla ''Dragon Kürek Yarışları'' yapıldı.
Vali Güzeloğlu'nun yaptığı atış ile başlayan yarışmalara 27 takım katıldı ve her seferde 4'er takım mücadele etti. Renkli görüntülere sahne olan yarışmaları sahildeki vatandaşlar da ilgiyle izledi.
Yarışmaların sonunda Boncuk Denizcilik birinci olurken Emniyet Müdürlüğü ikinci, İdeal su ise üçüncü oldu. Mersin Liman İşletmeciliği'ne ise en centilmen takım kupası verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz