Kurs Görürken Ürettiklerini Sergilediler

Akkuş Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Dikiş Nakış Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, hem diplomalarını aldılar hem de...

Akkuş Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Dikiş Nakış Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, hem diplomalarını aldılar hem de kurs boyunca ürettikleri el işi eserlerini sergilediler.

Akkuş Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül ve Akkuş Müftüsü Ahmet Açıkel tarafından yapıldı. Açılıştan sonra üretilen el işi ürünleri inceleyen ve sergiyi gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Müftüsü, kursiyerlere sertifikalarını teslim etti.

Kursta üretilenlerin satılacağı bir mekana ihtiyacı olduklarını dile getiren kurs öğretmeni Yasemin Görgülü, "Çok güzel bir etkinlik ama yetkililer biraz bize yardım edebilse daha iyi bir etkinlik sergileriz. Bunlar bizim altı aylık emeğimiz. İlk iki ay malzeme bulmakta sıkıntı yaşadım. Bunları üretiyoruz ama satışa dönüştüremiyoruz. Çünkü bunu yapabilmemiz için dükkana ihtiyacımız var” dedi.

Reklam
Reklam

Sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, Akkuş Müftüsü Ahmet Açıkel, Akkuş İmam Hatip Lisesi Müdürü Hayati iptaş, Akkuş Fatih Ortaokulu Müdürü Ömer Şefik Görgülü, Akkuş Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erdoğan Güllü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Çöpoğlu, Tapu Müdürü İsmet Karaca, Akkuş Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Hasan Efil katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: