Kursa gidemeyen sanayi çalışanlarına dükkanda Kur’an öğretiyorlar

Konya'nın Akşehir Müftülüğü, yaz Kur’an kursları kapsamında güzel bir çalışmaya imza attı. Müftülük görevlileri, kursa...

Konya'nın Akşehir Müftülüğü, yaz Kur’an kursları kapsamında güzel bir çalışmaya imza attı. Müftülük görevlileri, kursa gidemeyen esnaf ve sanayi çalışanlarının ayağına gidiyor. İş yerlerini tek tek ziyaret eden ekipler, kursa gidemeyenlere Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi veriyor.
Konuyla ilgili olarak bilgi veren İlçe Müftüsü Karabey Özdemir, şimdiye kadar Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitiminin sadece camiler ve Kur’an kurslarında verildiğini hatırlattı. İşleri sebebiyle bu hizmetten mahrum kalan sanayici, esnaf ve çalışanlara yönelik bir proje üzerinde çalıştıklarını dile getiren müftü Özdemir, “Bu hizmeti sanayi esnaf ve çalışanlarının ayağına götürme kararı aldık. Proje kapsamında görevlendirilen din görevlileri bu hizmeti çalışanların ayağına götürüyor. Sanayi esnafının, işlerini aksatmadan din hizmeti almalarını sağlanmış oldu.” dedi. Projenin başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Karabey Özdemir, bu hizmete talip olan sanayi camiası ve bu hizmeti sunan din görevlileri İsmail Topcu, Ercan Dinç, Nuri Can ve Yılmaz Akboğa’ya teşekkür etti.
Kur’an kursu hizmetinin iş yerlerine kadar gelmesinden son derece memnum olan sanayi esnafı ve çalışanlar da ilçe müftülüğü ve çalışanlarına memnuniyetlerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz