Kürşat Yılmaz Hastaneye Kaldırıldı

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde bulunan Kürşat Yılmaz, idrar yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yılmaz, tedavisinin...

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde bulunan Kürşat Yılmaz, idrar yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yılmaz, tedavisinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında tekrar cezaevine götürüldü.

Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde hükümlü bulunan Yılmaz, idrarını yapamadığı şikayeti ile cezaevi revirine kaldırıldı. Rahatsızlanan Yılmaz revirdeki müdahalenin ardından cezaevi ring aracıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi getirildi.

Jandarma ve polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı devlet hastanesine getirilen Yılmaz, acil servisteki yaklaşık 2 saat süren tedavisinin ardından Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne götürüldü. İlaç ve iğne tedavisi uygulanan Yılmaz’ın daha önce de idrar yolları rahatsızlığı ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yılmaz, 8 Mart 2007 tarihinde suç işlemek amacıyla örgüt oluşturmak' vegasp eylemine teşebbüs' suçlarından 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılarak, Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne konulmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: