Kursiyer Polis Eşleri Belgelerini Aldı

MERSİN (AA) - Erdemli Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslara katılan polis eşlerine belgeleri törenle verildi.

MERSİN Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslara katılan polis eşlerine belgeleri törenle verildi. Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Polis Lokali'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, dekoratif tablo yapımı, dekoratif çivili kasnak ve ahşap süsleme kurslarında klasiğin dışında yaratıcı ürünlerin ortaya çıkartılması gerektiğini söyledi. Kurslara gelenlerin yeni ürünler üretme konusunda kendisine güvenmesi gerektiğini belirten Taştan, Türkiye'de insanların, çalışma konusunda hırslı ve azimli olduğunu dile getirdi. Taştan, Erdemli'nin turizm ve ören yerleri bakımından Mersin’in en önemli merkezlerinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Bu nedenle ilçemize özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turist akını var. Buraya tatile gelen turistler ayrılırken yanlarında armağan etmek ister. Bu nedenle bu tür eserlerin satışının yapılacağı ve sergileneceği merkezin olması gerekir" dedi. Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: