Kursiyerler 3 Boyutlu Filmin Tadını Çıkardı

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen TOY projesi kapsamında eğitim alan 40 kursiyer, 3 boyutlu Buz Devri...

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen TOY projesi kapsamında eğitim alan 40 kursiyer, 3 boyutlu Buz Devri animasyon filmini izleyerek keyif dolu eğlenceli vakit geçirdi.

El Sanatları ile Yaşayan Müze Tarihi Gümrük Hanı’nda Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kalkınma Bakanlığı SODES tarafından finanse edilen Tahta Oyuncak Yapımı TOY projesinde, 9-15 yaş grubundaki dezavantajlı 40 çocuğa 8 ay boyunca oyuncak yapımı öğretiliyor. Projede en önemli hedeflerin, çocukların oyun ve oyuncak ihtiyacını karşılamak, yaratıcılıklarını arttırmak, çocukların hayal gücünü geliştirmek, üreten ve düşünen kişiler haline gelmelerine destek olmak olduğu bildirildi. Kursiyerlerin sanat yoluyla kendilerini ifade edebilmelerine katkı sağlayan TOY projesi, aynı zamanda çocukların dikkat ve duyarlılıklarını arttırıyor. Kursiyerler eğitimin yanında sosyal faaliyetlere de katılabiliyor. Bu kapsamda Şahinbey Belediyesi, kursiyerlere sinemada 3 boyutlu film izleme fırsatı sundu. Buz Devri filmini keyifle izleyen kursiyerler sosyal faaliyetlerin kendilerini sevindirdiğini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz