Kursiyerler belgelerini aldı

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen program ile belgelerini almaya

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen program ile belgelerini almaya hak kazanan 10 kursiyerlere belgeleri verildi. Düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Taş, İŞ-KUR Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş, öğretmen ve kursiyerler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Taş; Gümüşün ana yurdu Gümüşhane olduğunu, ilimizin bu isimle özdeşleştiğini ifade ederek, kursun amacının genç kız ve kadınlarımıza meslek edinmek, el sanatlarını öğretmek ve geliştirmektir. İstihdam olanağı sağlamak aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak hedeflenmektedir.” Dedi

Reklam
Reklam

İŞ-KUR Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı; Genç kızlarımızın bu kurslarda meslek edinmelerine, kendi işlerini kurmalarına, ürettikleri gümüş takıları satarak ev ekonomilerine destek olmalarını ifade etti. Halk Eğitim Merkezi Gümüş atölyesinin bu kurslar için uygun olduğunu tecrübeli usta öğretici ile güzel eser ve ürünler ortaya çıktığını söyledi.

Konuşmalarının ardından 700 saatlik “Gümüş Takı Yapımı “ belgelerini almaya hak kazanan kursiyerlere İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Taş, İŞ-KUR Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş tarafından belgeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz