Kursiyerler El Emeği Göz Nuru Eserlerini Sergiliyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Yunus Emre İlköğretim Okulu işbirliğinde "Okullar Hayat Olsun"...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Yunus Emre İlköğretim Okulu işbirliğinde "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında 2012 yılı Aralık ayında başlayan ve 20 Mayıs 2013 tarihinde sona eren Nakış Kursu’nun yıl sonu sergisi Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda açıldı.

Açılış töreninde konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, "Burada elde ettikleri bilgiyi el emeği göz nuruna dönüştürerek, değere dönüştürerek, hizmet etme iradesini ortaya koyan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İmkan verildiğinde ne kadar güzel şeyler çıkardıklarını, ne kadar başarılı olduklarını görüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Yüksel Çayır ise "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Yunus Emre İlköğretim Okulu ile işbirliği içerisinde 2012 yılı Aralık ayında başlayan kurs boyunca kursiyerlerin yaptığı 125

eserin sergilendiğini belirtti. Çayır, "Okulumuzda 2 sınıf, 2 öğretmen ve 33 kursiyer var. Kurs 25 Mayıs tarihinde sona eriyor. Sergide kursiyerler tarafından yapılan; servis takımları, salon takımları, masa örtüleri, havlular, iğne oyası, basit nakış iğnesi gibe el emeği göz nuru ürünler yer alıyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: