Kursiyerler El Emeklerini Sergiledi

Atakum Belediyesi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen el sanatları ve ebru kurslarına katılan...

Atakum Belediyesi ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen el sanatları ve ebru kurslarına katılan kursiyer bayanlar, yıl boyu öğrendiklerini açtıkları bir sergi ile beğeniye sundu.

Atakent Kültür ve Spor Evi’nde sürdürülen kurslara katılan bayanlar el emeklerini bir sergi ile halkın beğenisine açtılar. Atakum Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kurslara katılan kursiyerlerin el sanatları ve ebru sanatlarında öğrendiklerini beğeniye sundukları sergide yaklaşık 100 parça el emeği ürün yer aldı.

Reklam
Reklam

Sosyal belediyecilik anlayışlarının bir gereği olarak bu tür sosyal etkinlikleri sıkça yaptıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Görüyorum ki kurslara ve sergiye büyük bir ilgi var. Bu nedenle önümüzdeki süre içerisinde kültür ve spor evlerimizin sayısını artırmak için gayret göstereceğiz. El emeklerinizin değerlendirilmesi konusunda örgütlenme içerisinde olmanızı istiyorum. Böylece pazar yaratabilir, az da olsa sürekli gelir elde etme imkanı bulabilirsiniz. Bu konuda ben de elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: