Kursiyerler Hayırsever Çifti Ziyaret Etti

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından açılan ‘Hasta Bakımı ve Yaşlı Refakatçi...

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından açılan ‘Hasta Bakımı ve Yaşlı Refakatçi Kursu’na katılan kursiyerler, HEM binasını yapan Sevim ve Cevat Soyiç çiftini evlerinde ziyaret etti.

İlçede kadınların mesleki yeterliliklerinin arttırmak ve istihdam edilebilmelerini sağlamak amacıyla, İŞKUR ve Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Hasta Bakımı ve Yaşlı Refakatçi Kursu’na katılan kursiyerler, kurs öğretmeni Fatma Boz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Harun Topay ile birlikte hayırsever Sevim ve Cevat Soyiç’i evlerinde ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Cevat Soyiç, “82 yaşında olmamıza rağmen hala hizmet etmek için çalışıyoruz. Günümüz hayat koşullarında hasta ve yaşlı bakımı çok önemli. Bu işi eğitimli ve deneyimli insanlarımızın yapması hasta ve yaşlılarımızın hayata tutunmalarına direkt etki yapmakta ve yaşam mücadelelerini fazlasıyla arttırmaktadır. Umut ediyorum ki almış olduğunuz bu eğitimler ve belgeler sizlerin talebin hızla arttığı bu alanda istihdam edilmenizi kolaylaştıracaktır” dedi.

Hasta bakımı ve yaşlı refakatçi kursu kurs öğretmeni Fatma Boz, Soyiç çiftine bir buket çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz