Kursiyerler ünlü ressamları aratmadı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde ebru ve resim eğitimi alan kursiyerleri hazırladığı çalışmalar 'Tekneden Tuvale' adlı sergide...

Ankara'nın Polatlı ilçesinde ebru ve resim eğitimi alan kursiyerleri hazırladığı çalışmalar 'Tekneden Tuvale' adlı sergide beğeniye sunuldu. Ünlü ressamların eserlerini aratmayacak nitelikte 65 ebru 15 yağlıboya, pastel ve karakalem çalışmasının yer aldığı sergi açılışında kursiyerlere katılım belgeleri verildi.
Konak Güldeste Salonu'ndaki 'Tekneden Tuvale Resim ve Ebu Sergisi'nin açılışına Polatlı Kaymakamı Gürsoy Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Başkan yardımcıları Şaban Yılmaz, Ali Öztürk, Hüseyin Kale, daire müdür ve amirleri ile kursiyerler ve yakınları katıldı.
Açılışta konuşan Kaymakam Bilgin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün güzel işler ortaya koyduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediye Başkanı Yakup Çelik ise Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün, bünyesindeki bir dizi çalışmayı her yıl biraz daha büyüterek yürüttüğünü söyledi.
Çelik, “Polatlı’da kültür ve sanatın yer edinmesi, insanımızda karşılık bulabilmesi bizi en fazla sevindiren hususlardan birisidir. Hemşerilerimizin sosyal ve kültürel gelişimini, gençlerimizin muhtelif kültürel etkinliklerin olmasını arzuluyoruz. Bu sene bizim kurslarımızdan yaklaşık bin 800 öğrenci yararlandı. Bunlardan resim ve ebru kursuna katılan arkadaşlarımızın eserleri şimdi sizlerin görüşlerine sunuluyor. Bu işte görev almış öğrencilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda sizlerin de katılımlarıyla daha da büyüteceğiz.” diye konuştu.
Kaymakam Bilgin, Belediye Başkanı Çelik ve beraberindekiler daha sonra serginin açılışını yaparak, izlenime sunulan eserleri inceledi. Kursun resim öğretmeni İlke Ünal, Başkan Çelik’e kendi yaptığı portre çalışmasını hediye etti. Serginin 2 gün boyunca açık kalacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz