Kursiyerlerden muhteşem konser

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri dinleyenleri büyüledi.

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı ŞURKAV tarafından 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde Resim Kursu ve Türk Sanat Müziği Kursu açıldı. ŞURKAV tarafından verilen kursları tamamlayan öğrenciler dün akşam saat 20.30’da UrfaCity Sergi ve Konferans Salonunda konser düzenledi. Konser öncesinde resim kursiyerleri tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışını Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş tarafından gerçekleştirildi. Resim sergisinin açılışının ardından kursiyerler sertifikalarını Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş’ ten aldılar. Daha sonra kursiyerler programa konuk sanatçı olarak katılan TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Tuğçe Pala eşliğinde konser verdi. Yaklaşık 1 saat süren konseri dinleyen müzikseverler konser sonunda kursiyerleri ayakta alkışladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz