Kursiyerlerden Yıl Sonu Sergisi

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı geleneksel yıl...

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı geleneksel yıl sonu sergisi törenle açıldı.

19 Mayıs Halk Eğitim Merkezi’nde açılan sergiye 19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Okuyucu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Yüksel, Emniyet Müdürü, Dr Şener Özdemir, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Yiğit ve daire amirleri katıldı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Okuyucu, “Halk Eğitim Merkezlerinde kısa süreli ve kademeli eğitim uygulayarak ekonomimizin gelişmesi doğrultusunda ve istihdam politikasına uygun meslek edinmelerini sağlayıcı imkanlar hazırlamak, çeşitli mesleklerde çalışmakta olanların hizmet içinde ve mesleklerindeki gelişmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak gibi birçok yönlü faaliyetler yapılmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

19 Mayıs İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, “19 Mayıs Halk Eğitim Merkezi’nde yediden yetmişe kadar bütün 19 Mayıslının bilgisine, yeteneğine ve becerisine göre kurslar geliştiren, halkımızın hizmetine sunan herkese teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Halk Eğitim Merkezi, Türkiye çapında ilçeler arasında birincidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz