Kursiyerlerin El Sanatları Ve Resim Sergisi Ilgi Gördü

Mersin’in Erdemli ilçesinde açılan el sanatları ve resim kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları...

Mersin’in Erdemli ilçesinde açılan el sanatları ve resim kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları eserler sergilendi.

Erdemli Belediyesi Sanat Galeri’nde yapılan açılışa katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte birçok alanda kurs açtıklarını, el sanatları ve resim kursunun bunlardan sadece biri olduğunu kaydetti.

Açtıkları kurslarda, birçok kişinin sanat ve meslek öğrendiğini dile getiren Belediye Başkanı Tollu, bu konuda hedeflerinin üzerine çıktıklarını ifade etti. Birçok ev hanımının kurslarla birlikte aktif hale geldiğini vurgulayan Başkan Tollu, aynı şekilde engellilerin üretir hale gelmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Bir toplumun gelişiminde en büyük etken ve göstergenin sanat olduğunu hatırlatan Tollu, “Biz de ilçemizin gelişmesini istiyorsak sanata önem vermemiz gerekir. Toplumların gelişmişlik düzeyleri diğer etkenlerin yanında sanatla da ölçülür. Biz, bu anlayış etrafında sanatsal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Bugün bunun bir sonucunu görmek bize gurur veriyor.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: