Kursiyerlerin Yıl Sonu Sergisi İlgi Gördü

Atakum Belediyesi Yeşildere Kültür Evi’nde, biçki, dikiş, nakış ve el sanatları kurslarına devam eden 70...

Atakum Belediyesi Yeşildere Kültür Evi’nde, biçki, dikiş, nakış ve el sanatları kurslarına devam eden 70 kursiyerin yıl boyunca el emeği göz nuru ile yaptıkları yaklaşık 500 paradan oluşan serginin açılışını Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Tanrısever birlikte yaptılar.

Emek veren herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Atakum İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Tanrısever, “El emeği göz nuru eserleri birlikte gezeceğiz. Ama bilmeliyiz ki bu sergi bir fedakarlığın ürünüdür. Başta Sayın Metin Burma olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Burma ise, “Üzerinizde bütün bir yılın yorgunluğu var. Ama şu sergi eminim ki onu silip atmıştır. Sizin el emeği ile ürettiğiniz ürünlere bir pazar yaratma sözü vermiştim. Şimdi bu sözü yerine getirecek adımı attık. Emek Parkımızın yapımı başladı, yıl sonunda hizmete girecek. Orada yaklaşık 2 dönümlük alanı bu tür el emeği ile üretilen şeylerin teşhir ve satışı için kullanacağız. Böylece emeklerinizin değer kazanacağı, aile bütçesine katkı sağlayabileceğiniz bir sektör oluşturmuş olacağız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: