Kurslarını başarıyla tamamlayan kadınlara sertifikaları verildi

Ankara'da Etimesgut Belediyesi 130 ev hanımına çeşitli branşlarda eğitim verdi. Eğitimleri başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını Etimesgut...

Ankara'da Etimesgut Belediyesi 130 ev hanımına çeşitli branşlarda eğitim verdi. Eğitimleri başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’den aldı. Anne, kız ve torundan oluşan üç nesilin katıldığı kurslarda okuma yazma öğrenen bir yaşlı bir kadın törene sağlık sorunları nedeniyle gelemeyince, sertifikasını minik torunu aldı.
Etimesgut Belediyesi’nin Hanım Faaliyetleri Binası’nda düzenlenen kurslara katılan 130 kadın, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. İngilizce, ebru, okuma-yazma, bilgisayar branşlarında gerçekleştirilen kursları başarıyla tamamlayan hanımlara kurs bitirme belgelerini Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel verdi.
Çoğunluğunu ev hanımlarının oluşturduğu kursiyerler, törende büyük sevinç yaşadı. Özellikle okuma-yazma kursuna katılarak yıllar sonra okuma yazma öğrenen hanımların sevinçlerini Başkan Demirel de paylaştı. Demirel, okuma yazma öğrenen kadınları verdiği sertifikayı okutarak test etti.
Bütün kursiyerlere teker teker sertifikalarını veren ve karanfille kutlayan Başkan Demirel, kadınların bilinçlenmesinin önemine işaret etti. Demirel, “Düzenlediğimiz kurslarımıza katılarak kendilerini mesleki ve sosyal yönden geliştiren, yeni bir şeyler öğrenme gayreti içinde olan tüm hanım kardeşlerimizi kutluyorum. Belediye olarak, toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklıyoruz. Her türlü istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üretiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz