Kursu başarıyla bitirdiklerini, hünerleriyle kanıtladılar

Gaziantep Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisleri’nde 2. kademe okuma yazma ve...

Gaziantep Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisleri’nde 2. kademe okuma yazma ve pasta bisküvi kursunu tamamlayan kursiyerler, hazırladıkları dönem sonu etkinliğinde doyasıya eğlendi.

Kürşad Tüzmen Sosyal Tesisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerler duygu ve düşüncelerini anlatan yazılarını okuyarak sertifikalarını aldı.

İngilizce ve SBS eğitimi alan öğrencilerin İngilizce şarkılarla renk kattığı etkinlikte, mefruşat sınıfı kursiyerleri de yoğurt yeme yarışması yaptı. Kursiyerlerin doyasıya eğlendiği etkinlikte ayrıca kuaförlük sınıfı öğrencileri ise gitar eşliğinde birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Program sonunda pasta bisküvi kursunu tamamlayan kursiyerler düzenlenen yarışmada birbirinden güzel pastaları beğeniye sundu. Jüri üyeleri tarafından yapılan oylamada ilk üçe giren kursiyerlere ödülleri takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz