Kurşunlu Köyü sahil yolu asfalt çalışmaları başladı

Bursa İl Genel Meclisi üyeleri, asfalt sezonunda köylerdeki çalışmaları inceliyor. Karacabey ilçesi Kurşunlu Köyü sahil...

Bursa İl Genel Meclisi üyeleri, asfalt sezonunda köylerdeki çalışmaları inceliyor. Karacabey ilçesi Kurşunlu Köyü sahil yolunun asfalt kaplaması ve onarımı çalışmaları başladı.
Bursa İl Genel Meclisi, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Er ve beraberinde Karacabey İl Genel Meclisi üyeleri İsmail Türk ve Fikret Keskin’le, Kurşunlu Köyü'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.
Kurşunlu Köyü Muhtarı Mehmet Civelek, yolun asfaltının yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “30 yıldır yolumuz yapılmıyordu. Köyümüz, turizm açısından önemli bir yerleşim yeri olmasına rağmen, yolumuz asfalt değildi. Şimdi yolumuz tozdan da kurtulmuş olacak.” dedi.
İl Özel İdaresi Tarım ve Köyişleri Daire Başkanı İsmail Aksoy ise yaptığı açıklamada; 2011 yılı asfalt programında bulunan Kurşunlu Köyü'nde 4 bin metre asfalt yapılacağını bildirdi. Aksoy, ayrıca, köyde iki mahallenin de asfalta kavuşacağını belirterek, ayrıca ana merkezdeki yolun ise ikinci kat asfaltının yapılacağını söyledi.
Bursa İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Er de köylere yapılan yatırımların insana yapıldığını belirterek, “’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ mantığıyla hareket ediyoruz. Köyümüz, yaz aylarında nüfusu artan bir turizm beldemiz. Aslında bir ay önce asfalt sezonu açılmasına rağmen çalışmalara başlayamadık. Bu bakımdan buraya tatil yapmaya gelen vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Ama çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanıp yolumuz kullanıma açılacak.” dedi.
Çalışmaları yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak için köye geldiklerini anlatan Er, köy halkına yerli turizmi korudukları ve geliştirdikleri için teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz