Kurşunlu Mahallesi Bir Çocuk Parkı Daha Kazandı

Her sokağa bir çocuk parkı yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, bir yıl içinde ilçe ve çevresine...

Her sokağa bir çocuk parkı yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, bir yıl içinde ilçe ve çevresine 50’nin üzerinde çocuk parkı kazandırdı.

Gemlik’in yanı sıra sahil kesiminde kalan köy ve mahalleleri de unutmayan Gemlik Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’nin beşinci çocuk parkı ve oyun grubunu da iskele meydanında Kurşunlu Parkı’na monte etti. Kent estetiğine büyük önem verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, geleceğin büyükleri olan çocuklar ve gençlere yönelik hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Kurşunlu Nursel Çağlar İlkokulu yanına yaptıkları çocuk parkıyla başladıkları miniklere yönelik hizmetleri bölgede başka çocuk oyun grupları da kurarak sürdürdüklerini bildiren Refik Yılmaz, Gemlik ve çevresindeki her mahalle ve her sokağa bir çocuk oyun gurubu sözü olduğunu hatırlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz