Kurşunlu’dan Başkan Vekili Durdaş’a ziyaret

Kumluca Belediyesi Başkan Vekili Şefik Durdaş’ı ziyaret eden Antalya İl Genel Meclis Üyesi Ali Kurşunlu...

Kumluca Belediyesi Başkan Vekili Şefik Durdaş’ı ziyaret eden Antalya İl Genel Meclis Üyesi Ali Kurşunlu, Kumluca’nın köylerinde yaptıkları ve yapımına devam ettikleri hizmetler hakkında bilgi verdi.

Antalya İl Genel Meclis Üyesi Ali Kurşunlu’nun, Belediye Başkan Vekili Şefik Durdaş’a Kumluca Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur’da hazır bulundu.

Ziyarette Kumluca’ya bağlı köylere öncelikle ulaşım ve altyapı hizmetlerini götürdüklerini belirten Kurşunlu, son olarak Hacıveliler köyü yolunda parke taşıyla kaplama ve asfalt serim çalışması yaptıklarını söyledi. Altınyaka köyünün ulaşımını sağlayan yolda da genişletme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünün altını çizen Kurşunlu, köylere her anlamda hizmet götürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında Kumluca’nın en yakın yaylası olan Karagöl Yaylası’ndaki kanalizasyon ve içme suyu sorunu da gündeme geldi. Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur “Karagöl yaylasında gerek İl Genel Meclisi tarafından gerekse Kumluca Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin ve sorunların çözüme kavuşturulması konusunda her durumun takipçisi olacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: