Kurtalan Belediye Başkanı Karaatay:

SİİRT (AA) - Kurtalan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurtalan ile yakından ilgilendiğini söyledi.

Kurtalan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurtalan ile yakından ilgilendiğini söyledi. Karaatay yaptığı açıklamada, TBMM'de yapılan grup toplantısı öncesinde Başbakan Erdoğan'ın kendisiyle görüştüğünü, ilçenin hak ettiği hizmeti alabilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip edeceğini söylediğini belirtti. Başbakan Erdoğan'dan ilçenin sorunlarının çözümü için yapılan projelere tam destek verme sözü aldıklarını bildiren Karaatay, şöyle konuştu: "Sayın Başbakanımız Kurtalan ile yakından ilgileniyor. Bölgede hizmete susamış bir ilçe olan Kurtalan hizmete doyacaktır. Sayın Başbakanımızın ilgi ve alakası bizi onurlandırdı. İlçemizin sorunlarının çözümü için durmadan çalışacağız. Sayın Başbakanımız Kurtalan ile gurur duyduğunu söyledi. Biz de Sayın Başbakanımızla gurur duyuyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz