Kurtalan Kaymakamı Can: "Basın Toplumun Olmazsa Olmazıdır"

Kurtalan Kaymakamı Abdülhalim Can, basının toplumun olmazsa olmazlarından olduğunu söyledi.

Kurtalan Kaymakamı Abdülhalim Can, basının toplumun olmazsa olmazlarından olduğunu söyledi.

Kaymakam Can, ilde faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın yayın organlarını ziyaret ederek ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Basının toplumu bilgilendirdiğini ve yaşanan sorunları dile getirerek çözümüne katkıda bulunduğunu belirten Can, "Modern ve demokratik toplumlarda basının üstlendiği görev çok önemlidir. Basın toplumun olmazsa olmazlarındadır. Kurtalan ilçesinde görev yaptığım iki yıllık sürede Siirt basınının desteğini gördüm. Objektif ve toplum yararına çalışmaları bize yol gösterdi. Bundan sonra basını bilgilendirme konusunda daha titiz davranmaya çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Can, Kurtalan'da gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilçenin kalkınmasına katkı yaptıklarını belirterek, vatandaşın refah ve mutluluğu için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Zekeriye Güneş / Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: