Kurtalanspor Teknik Direktörü Güldalı: "Galibiyetten Başka Düşüncemiz Yok"

Kurtalanspor teknik direktörü Hacı Güldalı, Siirt Kartalspor'la oynayacakları Play Out maçında galibiyetten başka düşünceleri olmadığını söyledi.

Kurtalanspor teknik direktörü Hacı Güldalı, Siirt Kartalspor'la oynayacakları Play Out maçında galibiyetten başka düşünceleri olmadığını söyledi.

Güldalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Ligi'ni orta sıralarda tamamladıklarını belirterek, ligde kalmak için Siirt Amatör küme şampiyonu ile oynayacakları Play Out maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

Salı günü Siirt Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya tüm Kurtalanspor taraftarını beklediklerini belirten Güldalı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Siirt Amatör Ligi şampiyonu olan Kartalspor ile önümüzdeki Salı günü Play Out maçına çıkacağız. Rakibimizi önemsiyoruz. Ligte kalmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Amacımız bu maçı alıp önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Ligi-nde daha güçlü bir takım oluşturmaktır. Taraftarlarımızın desteği de çok önemli. Kurtalanspor taraftarını bu maçımıza davet ediyoruz. Galibiyetten başka düşüncemiz yok."

Muhabir: Abdurrahman Binay / Aziz Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: