Kurtlar Vadisi Darbe Sinema Filmi Çıktı'mı?

Herkesin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Darbe Filmi Çıkıcakmı çıkmıyıcakmı sorusuna PANA Film den beklenen cevap geldi. Kurtlar Vadisi Darbe Sinema Filmi Çıkıyor Peki Ama Ne Zaman?

Kurtlar Vadisi Darbe film oluyor. Türkiye’de yaşanan 15 Temmuz darbe girişimini konu alacak olan Kurtlar Vadisi Darbe’nin konusu yavaş yavaş belli oluyor. Yaklaşık 15 senedir Türk televizyonlarındaki yerini koruyan Kurtlar Vadisi serisi, Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi ile 2007 senesinde geri dönmüş ve o günden itibaren halen tüm zamanların en çok izlenen dizisi olmaya devam etmişti. Kurtlar Vadisi serisi, Amerika ve Irak arasında yaşanan savaşı konu alan Kurtlar Vadisi Irak, ülkemizde yaşanan soğuk savaşı konu alan Kurtlar Vadisi Gladio ve Mavi Marmara olayının ardından da Kurtlar Vadisi Filistin ile birlikte gündemi konu alan sinema filmleri ile birlikte karşımıza da çıkmıştı. Yaklaşık olarak 5 senedir Kurtlar Vadisi ismi ile sinema filmlerine el atmayan Pana Film, geçtiğimiz dakikalarda yaptığı açıklama ile 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'cü terör örgütü sayesinde ülkemizde gerçekleşen darbe girişimini konu alacakları bir filmin hazırlığına başladıklarını resmi olarak duyurdu. Pana Film'in ilk açıklamasına göre; "Kurtlar Vadisi Darbe" önümüzdeki aylardan sonra vizyondaki yerini alacak.

Reklam
Reklam

KURTLAR VADİSİ DARBE AÇIKLAMASI

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film yaptığı duyuruyla Kurtlar Vadisi Darbe adlı filmi çekeceğini izleyicilerine duyurdu. Bu duyuru Pana Film’in resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Pana Film resmi sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı: ''15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz “KURTLAR VADİSİ DARBE” sinema filmini yapmaya karar vermiştir. Saygılarımızla, Pana Film”