Kurtlar Vadisi Oyuncuları Söyleşide

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban ile Eşref Bey...

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban ile Eşref Bey karakterini canlandıran Barbaros Hayrettin Binicioğlu Edebiyat Topluluğu’nun düzenlediği, “Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri” konulu söyleşi de öğrencileri ile buluştu.

Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, Eşref Bey karakterini canlandıran Barbaros Hayrettin Binicioğlu ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın abisi Kutlay Arınç salona birlikte geldiler.

Binicioğlu dizilerin gençler üzerindeki etkisinin önemli olduğuna değinerek, “Dizilerde oynayan arkadaşların gerçek hayatta davranışları en az dizide canlandırdığı karakter kadar önemlidir” dedi.

Reklam
Reklam

Kurtlar Vadisi dizisinin Türkiye’de olduğu kadar Ortadoğu’da büyük ilgi gördüğünü belirterek, dizilerin aynı zamanda büyük bir tanıtım şekli olduğunu vurguladı. Dizilerde ön plana çıkan mekanların izleyicilerin dikkatini çektiğini ve Türkiye’ye Ortadoğu’dan gelen misafirlerin buraları ziyaret ettiğini belirtti.

Çoban, öğrencilerin davetinden memnuniyetini dile getirerek, “Davetinizden dolayı üniversiteye teşekkür ediyorum ne zaman isterseniz seve seve gelirim” dedi. Öğrencileri Kurtlar Vadisi setine davet eden Kenan Çoban öğrencilerimizi seve seve sette ağırlayabileceğini belirtti. Program sonunda oyuncular, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: