Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümde şaşırtıcı gelişme

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Polat, Elif'i hatırlayıp ona gitmek için yola çıkıyor. Soluk soluğa izlenecej Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü bu akşam Kanal D'de!

Kanal D ekranlanlarının soluksuz izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü için heyecan dorukta! Geçtiğimiz hafta 18 Şubat Perşembe günü yapılan yayın akışıklığı nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmamıştı. 13 yıldır zirveyi korumayı başaran Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak. Kendisini Ali Candan olarak hatırlayan Polat, Elif'i hatırlayıp ona gitmek için yola çıkıyor. Fakat düşmanları onun izini buluyor ve çatışmaya girişiyorlar. Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 284. BÖLÜM ÖZETİ

Bir anda geçmişe dönen Polat Alemdar, Elif ile geçirdiği günleri anımsamaya başlıyor. Kimliğini Ali Candan olarak bilen Polat Alemdar, uzun süre geçmişiyle yüzleşirken; düşmanları yeni planlar peşindedir. Yusuf, Zeynep ve Murali dışında kimse Polat'ın yaşadığından haberdar değildir. Ancak Ariel'in durumu öğrenmesi fazla uzun sürmez. Ariel Polat Alemdar'ın yaşadığına ihtimal vermekte zorlansa da adamlarına saldırı emri verir. Bu sırada Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye'de faaliyet göstermektedir. Şedid'in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde içler acısı bir durumla karşılaşa Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizler. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düşerler. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktur.Polat Alemdar'ı yeniden geçmişe götüren isim kim? Ariel'in yeni hamlesi ne olacak? Gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşayan Siyah Sancak ne yapacak? Tüm bu soru işaretleri Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümünde yanıt bulacak.