Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümünde Polat tren raylarında

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle yine çok iddialı. Dizinin bugün ekrana gelecek olan 284. bölümünde Polat, geçmişiyle yüzleşmeye başlıyor. Düşmanları ise yeni planlar hazırlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümünde yaşanacaklara dair detaylar haberimizde!

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü geçtiğimiz hafta programın akışında yer almış ancak son anda yapılan değişikle ertelenmişti. Bir hafta ertelenerek takipçilerini hüsrana uğratan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle bu akşam kaldığı yerden devam edecek. Hafızasını kaybeden Polat Alemdar'ın başına geleceklerin merak edildiği bölümde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Özellikle geçmişiyle yüzleşmeye başlayacak olan Polat'ın tren istasyonundaki görüntüleri çok konuşulacak. Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü ile bu akşam saat 20.00′de Kanal D ekranlarında.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA BU HAFTA YAŞANACAKLAR

Bir haftalık aranın ardından bomba sahneleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat Alemdar'ın hafızasının bir bölümü silinir. Kendisini Ali Candan sanan Polat Alemdar, geçmişiyle yüzleşmeye başlar. Düşmanları ise bu durumu fırsat bilerek Polat'ı en zayıf zamanında öldürmek için harekete geçer. Özellikle Gölge, Polat Alemdar'ı tamamen bitirmek için tüm fırsatları değerlendirir. Polat, Kızkulesi'nin önüne giderek, Elif'le geçirdiği anları hatırlar. Polat'ı geçmişi burada da yalnız bırakmaz. Polat, girdiği bir kahvehanede, Şevko'nun küçük oğlu Tefo ile karşılaşınca eski defterler yeniden açılır.

ARİEL POLAT'IN YAŞADIĞINI ÖĞRENİYOR!

Polat'ın yaşadığını, Yusuf, Zeynep ve Murali'den başka kimse bilmemektedir. Ta ki, Ariel de bu sırrı öğrenene kadar. Polat'ın yaşadığına inanmakta zorlanan Ariel, adamlarına saldırı emri verir. Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ise hala Suriye'dedir. Şedid'in ele geçirdiği bir Türkmen köyünde durum içler acısıdır. Köy halkı aç ve susuzdur. İnsanlar açlıktan kırılmaktadır. Siyah Sancak büyük bir operasyonla köyü Şedid militanlarından temizler. Gördükleri bir manzara karşısında hayrete düşerler. Çünkü teröristlerin komutanları 14 yaşında bir çocuktur.