Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümde yaşananlar

10 Mart Perşembe günü ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümü ile yine kasıp kavurdu. Dizinin bu bölümünde özellikle mezarlıktaki çatışma sahnesi çok konuşuldu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümünden detaylar...

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümüyle yine çok konuşulacak sahnelere imza attı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse senaryosuyla başarısını iddialı bir şekilde sürdüren dizinin ekrana gelen son bölümünde çarpıcı gelişmeler, bol çatışmalı sahneler ve yeni planlar vardı. Geçtiğimiz hafta ardı ardında şaşırtıcı anlar yaşayan Polat Alemdar' kötü bir sürpriz bekliyordu. Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümünde yine bir mezarlık sahnesi vardı. Ancak bu kez hüzün değil, çatışma vardı. Soluk soluğa izlenen Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümü 10 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi!

KURTLAR VADİSİ PUSU 286. BÖLÜM ÖZETİ

13 yıldır zirveyi korumayı başaran Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümünde yaşananlar şöyleydi; Elif'in mezarında duygusal anlar yaşayan Polat büyük bir tuzakla karşı karşıya kaldı. Bir önceki karşılaşmalarında kulağından olan John Smith, bir kez daha Polat Alemdar'a tuzak kurdu.Polat Alemdar'a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat'ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istedi. Onu bu fikrinden vazgeçirecek teklif kimden geldi? Babil için enteresan bir hat kuracağını söyleyen Gölge'nin, Polat için düşündüğü plan nasıl oldu?Polat'ın Cahit'e vereceği öğüt herkesi çok şaşırtacak. Cahit, Polat Alemdar'dan aldığı tavsiyeyle hemen harekete geçti.Emniyette başına gelenleri hazmedemeyen Fehmi, Hakkı'yla gergin bir görüşme yaptı. İntikamını almak için derhal harekete geçmeye karar veren Fehmi bu kez Polat Alemdar'la birebir görüşmeyi istedi. Ne yazık ki Polat'ın mekanında duyacakları hiç hoşuna gitmedi Yasin ve Pusat, Siyah Sancak ekibiyle birlikte esirleri kurtarma operasyonuna başlayacaklardır. Aralarına katılacak sürpriz bir isim ise tüm operasyonun seyrini değiştirdi.Raskoln ile ortaklığı ilerleten Kenan, Raskoln'u tanıdıkça nasıl bir dünyaya adım attığını daha iyi anlamaya başladı. Raskoln'e gelen beklenmeyen sipariş her ikisi için de hoş olmayan bir sürpriz oldu.Yusuf, Polat'a konsey tarafından kendisine verilen görevi anlatır. Yusuf'un planını dinleyen Polat, duyduklarından hiç memnun olmadı.Polat Alemdar'ı bekleyen yeni sürprizler nelerdi? Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planladı? Polat'ın Smith'e vereceği karşılık bu kez ne oldu?Tüm bu soru işaretlerine yanıt Kurtlar Vadisi Pusu 286. bölümündeydi!