Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'dan IŞİD askerlerine baskın

Perşembe akşamlarının fenomeni olan Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. İzleyicileri meraklandıran ise Kurtlar Vadisi Pusu 290. bölümdeki aksiyonlu sahneler oldu. Polat şok bir baskınla IŞİD askerlerini şaşkına uğrattı.

Türk televizyon tarihinin en uzun dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölüm ile izleyiciyle buluştu. Dizide bu hafta, Celladının önün de ruhunu teslim etmeyi bekleyen Cahit'in kurtarılmak için pek de ümidi kalmamıştır ve böyle bir beklentisi de yoktur. Şedid(IŞİD) terör örgütünün infaz etmek üzere olduğu Cahit gerçekten ölecek mi? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 290. son bölümde yanıt buldu.

Geçtiğimiz hafta Safiye'yi kurtarmak için tek başına bir operasyon düzenleyen Cahit, Mervan'ın hain tuzağıyla Şedid askerlerine esir düşmüştü. Hakkında infaz kararı verilen Cahit, hayatının son anlarını Safiye ile yan yana geçirmişti. İkili arasında geçen diyalog ekran başında izleyenleri oldukça duygulandırmıştı. Polat'ın liderliğindeki Siyah Sancak baskınıyla Şedid askerleri neye uğradığını şaşırdı.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Dizinin son bölümünde, Köşeye sıkışan Gölge'nin Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıtı gecikmedi. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesti.
Yusuf için artık ok yaydan çıktı. intikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verdi.

Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye'yi rehin alındı. Gerilimin arttığı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekledi. Bu bölümde Kurtlar Vadisi Pusu dizisi son bölümünde gerçekleşen olaylar şu şekildedir;

Polat Alemdar, Gölge'nin peşinde olduğu kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Polat Alemdar gerçekleşecek olan toplantıda oldukça ilgi çekici bir konuşma yaptı ve Gölge'ye bu konuşma ile mesajını verdi.

Köşeye sıkışan Gölge'nin, Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıt vermesi de aynı şekilde gecikmedi. Polat Alemdar ve ekibi için hain bir pusu hazırlayan ve Polat Alemdar ve ekibini pusuya düşüren Gölge, bu kez işini şansa bırakmadı.

Yusuf için ise artık işler değişti. İntikam almanın hayali ile gözüne uyku girmeyen Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şeyin sorumlularından bu yapılanların hesabını sormak için hiç vazgeçmeyecek.