Kurtlar Vadisi Pusu'da Poyraz ölmedi mi?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 191.bölümü şok bir sahneyle bitti.Kurtlar Vadisi Pusu 192.bölüm fragmanı izle.

Kurtlar Vadisi Pusu'da İhtiyarlar Heyeti, Adil Bey ve Sencer'den boşalan iki koltuğa alınacak iki yeni üye için toplandı. Heyetin belirlediği iki isim vardı: "Hoca ve Polat Alemdar".

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 191.bölümü şok bir sahneyle bitti.Memati'nin intikamını alan Polat Alemdar, bu son görevin ardından aktif görevi bırakma kararı aldı. KGT için aklında iki isim olduğunu söyleyen Polat, bu konuda kararı daha sonra vereceğini belirtti.

**Kurtlar Vadisi Pusu'da** ancak Polat Alemdar'ın yaşının üyelik için daha genç olduğunu belirten bazı üyeler, bunun teamüllere aykırı olduğunu söylediler. Kaldı ki, Polat'ın bu görevi kabul edip etmeyeceği de belli değildi.
**Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde k**endisini Siyon Gönüllüleri'nin bir üyesi olarak tanıtan Tapınakçı Margaret, İhtiyarlar Heyeti üyesini ziyaret etti.

Üyeden İhtiyarlar hakkında bilgi isteyen Margaret, üyeye Siyon Gönüllüleri, Tapınakçılar, Opus Dei gibi yapılanmalar hakkında bol bol bilgi vereceğini vadetti.
[Kurtlar Vadisi Pusu Son Sahne](http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-191-bolum-12-parca-vid-1850613/) | [](http://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-191-bolum-1-parca-vid-1849583/)
[**Kurtlar Vadisi Pusu 192. bölüm fragmanı izle** ](https://www.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-192bolum-heyecan-dolu-110100695621)