Kurtulmuş, Medyanın Ankara Temsilcileriyle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ajans, televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcileri ile sabah...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ajans, televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltı programına Mustafa Ünal, Erol Yüksel, Erkan Tan, Mustafa Kılıç, Faruk Mercan, Adem Yavuz Arslan, Alican Türkoğlu, Hande Fırat, Funda Tuna, Ahmet S. Yalçın, Mehmet Akarca, Sinan Burhan'ın yanı sıra TRT Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Canpolat ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsan Ban da katıldı. Programda AK Parti MKYK Üyesi Abdülhamit Gül ile Dr. Kazım Arslan da yer aldı.

Reklam
Reklam

Kurtulmuş, kahvaltıda bir araya geldiği gazeteciler ile ekonomi ve siyaset ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, gazetecilerin merak ettiği soruları cevaplandırırken, birçok konuda ise katılımcıların görüşlerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: