Kurtuluş Koşusu'nda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

MERSİN (AA) - Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Kurtuluş Koşusu"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Kurtuluş Koşusu"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tarsus Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 27 Aralık 2013'te Tarsus'un kurtuluşunun 92. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapılan "Kurtuluş Koşusu"nun ödül töreni düzenlendi. Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, belediye meclis salonunda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, amaçlarının insanları güler yüz ve hoşgörüyle birbirine yaklaştırmak olduğunu söyledi. Yarışmaya katılanlara teşekkür eden Tufan, "Öncelikle hepinize verdiğiniz emekler, döktüğünüz terler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerde, bizim yerel yönetim olarak ana gayemiz sizleri bir araya getirip, barış içerisinde yarıştırmak. Spora bu vesileyle katkıda bulunmaktır. Buradaki bir diğer gayemiz ise içimizdeki cevherleri ortaya çıkarmak ve Türk sporuna hediye etmektir" diye konuştu. Konuşmanın ardından, 1200 metre küçük kızlarda İstemihan Talay Yatılı Bölge Ortaokulu, 1500 metre küçük erkeklerde M. Akif Ersoy Ortaokulu, 1500 metre yıldız kızlarda Fahrettin Paşa Ortaokulu, 2000 metre yıldız erkeklerde İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulu, 2000 metre genç kızlarda İclal Ekenler Kız Meslek Lisesi ve 3000 metre genç erkeklerde Cumhuriyet Teknik Endüstri Meslek Lisesi takım halinde birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere madalya, takım olarak dereceye giren okullara ise plaket verildi. Ayrıca yarışmada görev alan öğretmenlere de plaket sunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: