Kurtuluş Tenis Turnuvası Yapıldı

Kozan Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Kort Tenis Turnuvası düzenledi.

Kozan Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Kort Tenis Turnuvası düzenledi.

Turnuva, Atatürk Parkı Spor Tesisleri'nde 16 oyuncunun katlımı ile eleme usulü yapıldı. Kozan Koleji Beden Eğitim Öğretmeni Süleyman Sertbaş'ın hakemliğinde gerçekleşen turnuva iki gün sürdü.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yıldırım Yavuklu'nun da izlediği turnuvada Şampiyonluğu Oğuz Uyanık, ikinciliği Veysel Aslanhan, üçüncülüğü Oğuzhan İnceli alırken, Veteran Şampiyonu ise Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Kaya oldu. Bayanlarda ise birinci Figen Baymuş ve ikinci ise Seçil Kaya oldular.

Reklam
Reklam

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, etkinlikler kapsamında spor dallarının birçoğunda turnuva etkinlikleri düzenlediklerini ve bu sene ise ilk defa Kort Tenis Turnuvası düzenlediklerini belirterek, bundan sonraki yıllarda bu tür etkinliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: