Kürtün'ü halka sorun

AK Partili belediye başkanı Kanat:" Kürtün'de belediyeyi halka sorun, vatandaş bu başkan göreve geldiği günden beri

AK Partili belediye başkanı Kanat:" Kürtün'de belediyeyi halka sorun, vatandaş bu başkan göreve geldiği günden beri neler yapmış söylesin, böylesi daha etik olur." dedi.

Kürtün belediye başkanı Ahmet Kanat, Hükümet Konağı su kesintisi ile ilgili olarak yerel basında yer alan haberlerin aksine, binanın suyunun borç yüzünden kesilmediğini belirtti.

Kanat, konu ile ilgili olarak yönelttiğimiz soru üzerine, Kaymakamlığımıza toplam 14 adet yazı göndererek, su kullanımı resmiyete bağlamak istedik ve İl Özel İdare'yede dafalarce ilettik. Gelen cevap, bugün yarın denilerek, devamlı olarak geçiktirildi. biz istedik ki aramızda resmi antlaşma olsun. İkazlarımızın dikkate alınmaması sonucunda bizde görevli arkadaşlarımızı uyarark, kanunun verdiği yetki çerçevesinde gerekli işlemi başlattık". dedi.

Reklam
Reklam

Kanat, Hükümet konağına su verilmesi işleminin Pazartesi günü itibarıyla tekrar yapıldığını ifade ederek, sözleşme için ilgili birimlere üç gün süre tanıdık diye konuştu.

Kürtün'de belediye başkanlığı makamına hizmet için geldiklerini de kaydeden Kanat, şu açıklamalarda bulundu:

"Kürtün halkına sorun, bu başkan görevde kaldığı süre içerisinde bu ilçeye ne yaptı ya da görevde bulunduğu süre içerisinde neleri başardı. Biz tam anlamıyla demiyoruz ancak az da olsa Kürtün'ün kaderini değiştirdiğimize inanıyoruz. Biz vicdanen bu tür bilgilerin vatandaşın kafasında kalmasını istiyoruz." dedi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz