Kuru: Kongreler partilerin yenilenme zamanıdır

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Kongreler partilerin yenilenme zamanıdır. Yeni bir heyecan, yeni...

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Kongreler partilerin yenilenme zamanıdır. Yeni bir heyecan, yeni bir şevk, yenilenen kadrolarla inşallah geleceğe daha emin adımlarla yürümek için 22 Nisan Pazar günü 4 Eylül Spor Salonu'nda kongremizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

Pazar günü yapılacak 4. Olağan Kongre'ye tek aday olarak girmeye hazırlanan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, belediye sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Teşkilat olarak geçen 3 yılda zor süreçler yaşadıklarını referandum, havaalanı açılışı ve genel seçimlerde çok iyi sınavlar verdiklerini söyledi. 27 Haziran 2009 yılında devraldıkları bayrağı en iyi şekilde taşımaya gayret gösterdiklerini, yeniden aday olacağı 4. olağan kongre sonrası süreçte 3 yıllığına tekrar görev alacaklarını kaydederek, “Bu 3 yıla baktığımızda 3 tane önemli seçim var. Belediye seçimleri, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçim. Bu seçimlerde olağanüstü bir durum olmazsa inşallah çalışmalarımızı kaldığımız yerden devam ettireceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Geçen 3 yıllık süreçle ilgili değerlendirmede bulunan Kuru Türkiye'nin istikbali ve milletin geleceği için önem referandumun çok önemli olduğunu, bunun için başbakanın direktifleri doğrultusunda Sivas'ta bu işi yüzde 77 gibi Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oyla sonuçlandırdıklarını ifade etti. Kuru'ya basın toplantısında yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: